дайте ми голям чук

що ни пращаш толкова много глупаци бе,дедо?!?
що?!?

горе некой не си върши работата,ама хич

щяха ли такива амеби да стигат дотук,ако следяхте за качеството на продукцията?

и понеже херувимчетата се наливат с водка и се търкалят по облаците,а ангелчетата само тва чакат,аз викам да въведем поне нек’ъв елементарен контрол тук,долу

кой каза,че всеки има право да живее?

ето мойто предложение – когато станеш на петнайсет проверяват дали отговаряш на критериите,ако не – децата в Сомалия винаги биха се зарадвали на некоя мръвка

та,ето ги критериите:
-не си по-тъп от недоразвита,изнасилвана и бита в детството си хлебарка

толкова сме изпуснали нещата от контрол,че въпросните индивиди са имали време да се научат да ползват телефон

имам чувството,че ако махнем инструкциите за употреба от миксерите хиляди интелигентни млади дами ще умрат от загуба на кръв

също толкова на брой и също толкова интелигентни плешиви чичковци,пристрастени към самозадоволяване с франзели,ще бъдат намерени по домовете си задушени в собствените си пуловери

нещата не отиват на добре,идеята за газови камери,пълни с глупаци,ми се струва все по-примамлива

ако не ви се занимава – просто ми дайте голям чук

18 Responses to “дайте ми голям чук”

 • S says:

  Имаше един виц: на проведена анкета “Закусвали ли сте тази сутрин?” 80% от запитаните отговорили: “Не мога да преценя”.
  К’во остава за такива сложни въпроси.

 • arhivatora says:

  мали баце,
  квото и да прайш само на мене чук и правомощия не давай,
  че ако се развихря, ще останем само шепа хора и курвите ша свършат,

  а квото и да си говорим – по добре е курвите да го лапат, не ние…

 • fuck the norm says:

  и не те да свършват

 • aneliq says:

  курва:
  жена, която би си легнала с вас ;)

 • Anonymous says:

  хаха не знам къде точно може би съм споделяла нещо,което съм прочела някъде някога:
  too many idiots-not enough bullets
  така че идеята за чук не е никак лоша….

  ~боряна

 • Joreyyy says:

  @Анонимна – имаше тениска с такъв надпис :)

  @fuckthenorm – само едно ще те помоля като пипнеш чука да ми пуснеш един мейл да се покрия, че уж не съм “по-тъп от недоразвита,изнасилвана и бита в детството си хлебарка”, ама като те гледам каква инерция си набрал едва ли ще имаме време да ме изпиташ за да прецениш :)

 • ducklin-th says:

  грозна работа настана
  тея емота от къде се взеха

 • vanilla says:

  (накратко) Първия линк води до вс останало, agree?

 • Anonymous says:

  като те чета… май самият ти си за чук по главата. ако не друго, малко ще те изветри, ще вкара свеж въздух, оттам и свежи мисли в кратуната ти.

 • fuck the norm says:

  vanilla,нещо такова
  анонимен,има предостатъчно въздух в главата ми,не ща повече

 • vanilla says:

  @анонимен: понякога и на мен не ми се удава от раз, но ако стигнеш до същността на онова, което човекът тук казва, ще видиш ярката истина:)

 • Anonymous says:

  Idiocracy е много хубав филм! Толкова истини могат да се намерят в него…

 • Светослав says:

  хахах …

 • Ivo says:

  za tebe ne golem 4uk, a golem ‘UI…posen….da si go qdesh…

 • Bobakin says:

  Вероятно ще прозвуча като старомоден пенсионер-нацист,но американската и еврейската манипулация,упражнявана върху младото поколение напрево (с извинение) еба майката на нашата държава и уби всякакви надежди за нейното бъдеще.Щом децата мислят,че е хубаво да имаш средно интелектуално ниво колкото земен червей(за справка-земният червей е прешленесто същество и няма мозък),то нещата отиват на зле.Модата днес е изродена-”емота”,”чалгари” и други такива “модерни” индивиди,сизрусени кичури и поглед на малоумна крава.И това заради пропагандата заливаща ни от САЩ-уж най-великата страна на света,превръща населението в полуидиоти.Индивиди като този Иво над мн са живото доказателство-Блгария умира,заради нечия печалба.

 • Bobakin says:

  ПП:Извинете ме за правописните грешки.

 • fia says:

  Да видим… Предложението за тест при навършване на 15 ми се струва доста приемливо. Имаше преди време идея за детско предаване “Тийнейджъри стават на колбаси” (гугел ит). В него Иван Гарелов, Кака Лара и Драго “Чая” трябваше да култивират културата и позитивното мислене у подрастващото поколение. В крайна сметка се идеята се сведе до преработване на подрастващото поколение в първокачествена кайма, но като за начало не е зле. Както автора правилно отбеляза – “децата в Сомалия винаги биха се зарадвали на некоя мръвка”. Без да подценявам безспорните кулинарни качества на подобен род вкусотии, трябва да се помисли и над резервен вариант. Вземайки предвид повсеместната корупция в малката ни държава, все ще се намери някой да премине теста по нечестен начин – боя за коса (изкуствен интелект), неделна баня и пр. За елиминиране на непосредствените вреди от подобно развитие на нещата, учените препоръчват изненадваши проверки по фолк-клубове, селски дискотеки, пазарища и средни училища. Там с помощта на специализираните тестове “Таблица за умножение на числа до 10″ и “Тълковен речник” за броени секунди могат да се подберат кандидати за фаза 2 от чудесния ни план, който включва натоварване на “кандидатите” на космическа ракета заедно със скромен запас албуми на Лепа Брена, франзели перхидрол и изстрелването им в посока към Луната. Всъшност посоката е без голямо значение, важното е “кандидатите” да нямат начин да се върнат обратно. За допълване на емоцията, по време на изстрелването на всяка 150-та ракета от космодрума при село Мала Чучурма може да се организира масово ръкомахане към ракетата и пожелания за много здраве, щастие и винаги мазно кече. А към положителните ефекти от подобно решение трябва да добавим и факта, че така “кандидатите” ще са по-близо до горепосочените преки виновници за собственото си съществуване – всевъзможни алкохолизирани ангелчета и депресирани херувимчета. Може би някои ще сметнат, че подобен подход би бил твърде нехуманен, но…. на кой ли му пука? Все пак това е преди всичко благородна кауза!

 • fia, подкрепям те с цялото си сърце! Идеята не е лоша, но космодрума при Мала Чучурума отдавна е разтурен, а ракетите нарязани за скрап по искане на американците. Тъпите копелета (американците) имат пъклен план всичко тези “същества от трети вид” да си живуркат необезпокоявани и (о, Тангра!) да се размножават… За това предлагам да се въведе задължителна военна служба за гореспоменатите и без това нямаме армия, а НАТО ни притиска да пращаме наляво и надясно войници. Така армията ни хем ще е многобройна, хем ще е в крак с модата. Мръсните терористи сами ще се самоубиват като видят войничетата ни. Световното господство ни е в кърпа вързано, опа ЕМО кърпа исках да кажа… Еби му майката!

остави купчина топли мисли