нарушаването на общественото лицемерие се нарича неприличие

ще ходим на ресторант… скъп, хубав и така нататък… обличам се аз, излизам при колата и майка ми ми казва “Аааа, не може да ходиш с тая изродска тениска, не е прилично”, “Така ми е удобно, така се чувствам добре, не ми пука”, “Смени я, хората какво ще си помислят?”, “Не ми пука хората какво ще си помислят”

смених я, накрая, за да не се караме

кой, по дяволите решава кое е *прилично* и кое не, и защо трябва да се чувствам неудобно от това, че не съм лицемерен?

9 Responses to “нарушаването на общественото лицемерие се нарича неприличие”

 • voxy says:

  пуританите

 • Emin Bei says:

  да не ти пука, да не сме в Борусия Дортмунт както казва един приятел… ходи гол ако искаш…

 • morgenrotten says:

  Ехх, не е реално просто колко пъти съм била сполетявана от същия този феномен, но едва ли нещо ще се промени по въпроса..
  Хората заедно с целия им измислен свят и всички техни изобретения, всъщност затормозяващи простото им съществуване, са смешна картинка.. но за съжаление не от забавните, жизнерадостни такива..

 • Светослав says:

  така си е според мен е заради така наречената “глобализация” , която налага тенденции,моди,етикети на поведение и какви ли не подобни скриптвани от някой “умник-диктатор” неща …

 • Светослав says:

  prodigy имат една песен за тея неща – THEIR LAW

 • DarknessChild says:

  Много познато. И аз мразя някой да ми определя кое е хуабво и кое – не… Това няма да се промени, обаче.

 • CocaineGirl says:

  Такива работи от баща ми се чуват най-често.. Той, освен това, смята, че излишните дупки по тялото [a.k.a. пиърсинг] са дълбоко и неразривно свързани с наркотиците. Също и татуировките. Веднъж ми се разсърди, щото отидох да гледам пиеса с кецове. На кого му пука с к’ви обувки съм, по дяволите?

 • Дани says:

  Просто не е истина как някои хора толкова ги интересува облеклото. И все пак зашо кустюмът да е изискан а тениската не. Единствената разлика е в цената. Демек трябва да поакжеш, че имаш излишни пари за харчене.

 • ivo м says:

  да еба и тъпотии мене се ми се карат като ходя по постановки сички ебати що си с кецове кви са тия исулени дънки що си така размъкнат да го духате така ми е удобно така ме кефи

остави купчина топли мисли