пазете ми пишката

що за хора сте вие, които си бършете задниците седнали?
луди ли сте да си пъхате ръката там долу?
не сте ли чували за гладното тоалетно чудовище?

аз лично не пъхам нищо, което ми трябва в кенефа
ако нещо виси в това опасно пространство, нежно го подпирам на ръбчето на чинията

точно така, обичам си пишката
а вие, копеленца, искате да ми я вземете

понеже сте много ученолюбиви ли напълнихте университете?
или за да пиете, друсате и да живеете с мама и тате, докато станете на 30?

някой ви вкара в празните главици идеята,че трябва да си “поживеете” и вие я налапахте като…
като…
не се сещам за сравнение, но си мисля за майка ти, не знам защо

изведнъж се оказа, че всяко нещо, което включва отговорност, мисъл и мърдане на задника е загуба на време
защото имате цялото време, овце, и ви е “прекалено рано”

писна ми да гледам дърти, немощни хора с малки деца

всичко това са си ваши проблеми, ебете си майките
моя проблем идва след това

знам, копеле, че мацките не говорят с тебе на тея теми, обаче положението си е ебало майката
половината от тях имат всевъзможни увреждания и проблеми, които ги правят плодородни колкото нещо неплодородно

погледни си ръката и ми следвай логиката
виждаш ли си малкия пръст?
малък е, защото почти не го използваш
природата лека полека разкарва ненужните неща

тоталното нежелание да се размножаваме млади вече е факт
всевъзможните увреждания, които дъртите родители причиняват на децата си – също

жените лека полека започват за отказват
ние сме наред

тука вече нещата стават лични
пишката ми е застрашена

стегнете се и я спасете!

вместо да учиш педагогика на масовата и художествена комуникация, ходи продавай круши
събери пари, купи си кола, вземи си квартира и се ожени

направи си две деца, докато си млад
отгледай ги докато имаш сили, вместо да си насрана баба, когато са на по 20

недей да четеш листове хартия, действай

не ми казавй, че последното ти “гадже” е една година по-младо от майка ми

научете се да се обичате, да ви еба майките

станете от кенефа и си бършете гъза сами, гордо изправени
и стискайте хартията с всички пръсти

30 Responses to “пазете ми пишката”

 • Събина says:

  Не е тя толкова лесна, най-вече щото не е въпрос на труд и на старание. Хората се намират (с цел брак и деца) на различен етап от живота си.
  И м/у другото, мъжете са доста а по-честа причина за липсата от деца: първо много по-често не искат деца и две, много по-често не могат да имат деца.

  Иначе си прав, съгласна съм за бягането от отговорност.

 • Longanlon says:

  А ти колко деца имаш, баце?

 • RMPG says:

  Така, ве!

 • поздравления почти се зачудих
  дали има няква задна (рекламна ,
  популистка или квато и да било )мисъл
  обаче кво да кажа -не мое да се размножаваме
  безотговорно кат червеи -или кетайци
  т.е. имам си една стара дилема -
  искам си компенсацията от света -да мога да си плащам ергенския
  данък….
  ..то май няма вече ама като малък ме плашеше

 • Един says:

  Късмет догодина. Ама чак сега разбра, че след знака трябва да има интервал.

 • от това вони на евтин хуманизъм.

  “правете деца, обичайте се, хората са най-великото нещо, бла бла”

  явно никой не си прави труда да направи два клика в интернет и да се запознае поне отгоре-отгоре с основната причина за екологичната катастрофа, която очаква земята: ПРЕ-НА-СЕЛ-ВА-НЕ.

  на този свят има 7 милиона говеда. казвам говеда, защото повечето са (респ. “сте”) такива. всяко от тях иска да яде по три пъти на ден. иска кола. иска жилище. иска да нацвъка още поне две свои малоумни копия на този свят.

  а ресурсите на този свят са ограничени.

  проста логика е да стигнеш оттук до заключението че: НА ДАДЕН ЕТАП РАЗМНОЖАВАНЕТО ТРЯБВА ДА СПРЕ. и този етап не е някъде в далечното бъдеще.

  но вие си продължавайте с евтиния хуманизъм и евтиното себелюбие. когато войната за храна започне, продължавайте да обичате човечеството. и да си правите деца.

  Flower power’n'peace y’all!

 • ne says:

  абе т’ва за пренаселването си е така. до не-знам-колко-години вече ще има толкова хора на света, че и макдоналдс няма да стигне да напълни
  всички гуши с отвратителни ГМО сандвичи. аа т’ва сещаш ли се колко много означа’а?

 • disciple says:

  антихуманисте, от теб пък (хайде да не вони) мирише на дървена философия, респективно празнословие. Изключвайки факта, че това, дето го казваш(пишеш) е преексплоатирана тема, което пък от своя страна означава, че вероятността да са собствени мисли е близко до нулата, не предлагаш никакво решение на проблемчето. Само пръскаш евтин негативизъм, което повярвай ми, е доста евтино.

 • ne says:

  какво да ти кажа… трябва да има различни мнения. кажи ти нещи гениално, иначе си оставаме с ‘дървената философия’.

 • “вероятността да са собствени мисли е близко до нулата,”

  —> заразата на съвременното мислене – “не е важно да е смислено, важното е да е уникално и индивидуално”

  “не предлагаш никакво решение на проблемчето.”

  —> то е малко близко до акъла…

  - легализиране на евтаназията и превръщането й в задължителна в някои случаи
  - забрана на всеки с IQ под 120 да има деца
  - спиране на имиграцията и затваряне на границите
  - забрана на всякакъв вид печат, пропаганда или изкуство, което подкрепя кое да е от следните: либерализъм, хуманизъм, социализъм, индивидуализъм, пацифизъм, християнски морал.
  - спиране на “икономическото развитие”

  “Само пръскаш евтин негативизъм”

  —-> доста негативен коментар от теб. типично за депресираните и демотивирани хора, които дегенериралото ни общество произвежда, да посрещат всяко различно от съвременната догма предложение с враждебност… “няма смисъл да се мъчим да променяме каквото и да било, човече, така че дай просто да се напием в парка”

 • disciple says:

  Параграф 1 – В случая не ставаше дума нито за уникално, нито за индивидуално, нито изобщо за мен, а за това, че повтаряш думите на 3913919-те преди теб, следователно просто бе обвинен от мен в чешене на езика.

  Параграф 2 – По-вероятно е да започне масова кастрация, отколкото, което и да било от тиренцата да се осъществи в близките 50 години. Хитлер отдавна се пържи на бавен огън. Значи или не бързаш за никъде, или просто си мечтател. Пък аз съм реалист, което в твоята книга явно е равносилно на депресантско и демотивирано.

  Параграф 3 – Приеми на добра воля, че зарята, с която съм писал писанието, не е била дори наполовина толкова негативна, колкото твоята. Остави настрана това, че да определяш същността на човек въз основа на съобщения в интернет, е меко казано наивно, обаче струва ми се, че ти дори това не правиш. Просто прожектираш собствените си чувства и емоциии, слагайки ги на моя сметка. Малко ограничено, не мислиш ли? Ако беше чел по-внимателно, щеше да осъзнаеш, че “враждебността” всъщност не е такава в същинския смисъл на думата и не е насочена към идеята ти, а по-скоро към теб. А напиването в парка отдавна отдавна не правя. Не и в парка.

  И последно – кога казваш си прави IQ тест? (проверявам ти рефлексите :) )

 • Хермиона says:

  Не знам защо ми струва, че въобще не сте схванали идеята на поста.
  Ако темата беше преексплоатирана, може би нямаше да срещам такова неразбиране навсякъде, където кажа, че съм на еди-колко-си-години и живея живота, който живея. Може би нямаше да ме сочат с пръст, да ми се смеят и да ме обвиняват, че по този начин съсипвам не само себе си, но и мъжа до себе си, а и бъдещите ни деца. Сигурно шефовете ми нямаше да се опитват да ме убедят, че не си давам сметка за това колко е труден пътя, който съм избрала.
  Не е. Напротив. Напоследък все по-малко се говори за семейство и деца. Напоследък все повече хора приемат една от двете живейски философии – “искам да си поживея и няма да направя семейство преди 30″ или “няма да родя деца, преди да съм сигурна, че мога да се издържам без мъж и без да се лишавам от нови обувчици всеки месец, за да купувам памперси”. Пичове, второто никога няма да се случи, а първото е най-големият проблем на съвременното общество. Защото често се случва хора на по 25-28 години да прекратяват връзки, защото човекът отсреща е искал брак, а на тях им е твърде рано, както и 25-28 девойки да абортират дете от дългогодишния си партньор, защото им е твърде рано. А само две години по-късно осъзнават, че започва да става късно, както и че вече са сами. И че семейство не се гради от нулата. И така минават още десет години в търсене на евентуалния Принц Прекрасни. Накрая на 40 си дават сметка, че това е последният им шанс. Често допускат грешката да родят дете на първия срещнат, защото бързат. В крайна сметка то се ражда с Даун. Пък дори да е здраво, ще остане на произвола на съдбата. 55-годишният й мъж я напуска, защото вече е свикнал със статута на ерген. В крайна сметка, на 20 е много по-лесно да се пречупиш. След 40 е вече диагноза. А тя самата става дърта бабичка само 20 години по-късно. Когато детето има нужда от помощ, от началния тласък, за да започне живота си на възрастен човек. Вместо това получава сама майка пенсионерка. И когато му дойде време за деца, сменя не техните памперси, а тези на майка си. Която и никога не го е обичала съвсем. В крайна сметка то е дете на оня проклетник, който я биеше, водеше любовници в леглото й и накрая я изостави боса и бременна. Яко, а?
  Съдете ме, че искам деца на 20.

  Ениуей. Не става дума за възпроизводството от гледна точка на биологията, та да говорите за пренаселване и не-знам-още-какви-глупости. Става дума за това как разсъждават младите (и не чак толкова младите) в днешно време. Твърде много мои приятелки изхвърлиха бебета, за които бяха твърде млади. Ами ако нямат втори шанс? Ами ако аз нямам техния избор? Нямам ли право да съм озлобена срещу тях?

 • JoyfulCompany says:

  За какво пренаселване и изчерпване на ресурси говорите, братя? В детството ми никога не сме изхвърляли храна, а сега най-редовно ми се случва да хвърля някое мухлясало парче хляб, ‘щото, видиш ли, не ми се ядат само сандвичи или пък четвърт тенджера с вкисната манджа, ‘щото, видиш ли, дояждат ми се сандвичи. Това навежда на две мисли – глезотия и излишък. О, масова, не се правете… И още нещо искам да посоча. Някой да е виждал запустелите къщички и дворчета на село или само на мен ми се привиждат? Една градина изхранва чудесно, разнообразно, целогодишно (с консервирането) и ежегодно. Ей ти почва, ей ти семена, ей ти вода, мръдни си гъза от стола пред компютъра и сподели античовешките си идеи с комшията на чаша домашна кайсиева ракия, след като си прекопал лехите, ако все още ги вярваш въобще. Място, ресурси и начини има за всички. Мислейки за анонимни тълпи, геноцидът и ограниченията изглеждат много смислени лесни. Затова ти предлагам упражнение, ей така, съвсем хипотетичничко, помисли първо за себе си и близките си и като си толкова фанатизиран, започни “задължителната евтаназия” от вас. Не ти се ще, нали? Защото какво значи “задължителна евтаназия” – евфемизъм за убийство, умнико. А методите, които предлагаш, са ‘баси пълноценния живот просто, сам не знаеш в какво искаш да се насадиш, защото си се представяш от привилегированите…

 • JoyfulCompany says:

  Всъщност май си прав за глада в твоята картинка… в общество с над 120 IQ, където всички са ракетни инженери, квантови физици и архитекти на небостъргачи, няма кой една градинка да засади… защото е далеч под неговото ниво и всъщност, ъм, такова, не знае как. Знаеш ли, с удоволствие, ако можех, бих ти дала един пробен свят за шибаните ти експерименти, та сам да видиш какво си пожелаваш. Платоновата държава, хелоу? Няма да ти потръгне световното устройство, без да дадеш свобода на хората. Разшири си светогледа, слепецо. А междувременно гледай да случваш, каквото ти се иска, само във въображението си, та да не вредиш на друг, освен на себе си.

 • JoyfulCompany says:

  Още нещо. Кой ще вземе тестовете за интелигентност със завидни резултати? Хората, които учат за живота от учебниците, а не от непосредственото му живеене. И само на тях ще е позволено да имат деца? “Чакай да видим какво пишеше, ако бебето плаче, причината е някоя от следните: гладно е, напикало се е, има колики”. И ти го храниш, сменяш пелените, следиш внимателно режима и обстоятелствата, за да разбереш причината за коликите, но, гадното бебе, не спира да плаче, не можеш да докажеш шибаната теорема, докато то плаче, не можеш да мислиш, докато то плаче. ЩО ПЛАЧЕ ??? Защото иска твоята любов, любов, любов, а не стерилен строй. Не искам да отсявам хората, които срещам по пътя си с тест за интелигентност. Защото това, което прави щрак! между нас, не е интелигентност (пък дори и да е силно налична) и всъщност е далеч от разума. Тестовете за интелигентност са гордост за комплексари. Стига гледа тъпи филми, дето навяват несъществуващи проблеми и паника, антихуманист, щом можеш да пишеш грамотно, значи отдавна ти е време да започнеш да мислиш сам. Иначе, fuckthenorm, дори и във военния режим на антихуманист, ти ще имаш право на деца, тъй че – пази си пишката, за да ти я пазим и ние. :]

 • disciple says:

  Евала! Достоийни за уважение два поста, просто велик трети. Интелекта, житейската мъдрост и чувствата са неразделни за един пълноценен живот, всяко едно от трите, ако самостоятелни го прави малокачествен.
  Относно антихуманист-а, според мен малфункцията му се състои в това, че навярно е (млад) идеалист и като повечето такива на теория притежава мироглед, чиито повели за съжаление или не, са практически неизпълними. В неговия случай този светоглед се сформирал, поради множество грешни убеждения.

 • kult says:

  убежденията не може да са “грешни” и “правилни” – изненада
  но спокойно, стига грачили, докато има хора, които го вярват, ще се въдят още и още човешки животни
  с ценностната система на катерица – да си създаде хралупка, да се намножи и да осигурява топлина и храна на клетъчната си продукция
  с какво е ценен още един живот?! с това, че е живот?! айде стига глупости
  ако толкова те удари потомствения хормон, ми осинови си един или колкото искаш вече създаден/и живот/и и му/им помогни да се превърне/ат в нещо – да се размножиш физически далеч не значи, че създаваш човек
  но нека, занимавайте се с множене, докато ние – ракетните инженери, архитектите, компютърните специалисти, учените, скулптурите и тям подобни безотговорни отрепки, ръгаме смешното ви “общество” напред
  ПиЕс. а пък “дървена философия” е клише точно колкото “искам дете” .. недейте така, клишетата са вредни за спермата

 • JoyfulCompany says:

  Не четеш внимателно написаното преди теб, kult – контекстът определено ти убягва, хванал си се за 2-3 неща оттук-оттам, които не ти харесват по звучене и си съчленил ядно мнение, на моменти – без всякаква стойност, върху тях. Не разбирам защо заклеймяваш отстрани пустото му общество, при положение, че не си изключение от него. Много е странно това явление в думите ви, на теб и на антихуманист, че вървите срещу себе си. Единият е срещу ценността на живота (а притежава такъв) и обществото (а принадлежи към него), а другият против хората (а е човек). Откъде-накъде заповядваш “стига сте грачили”, “айде стига глупости” в една дискусия? Очевидно искаш да си най-отгоре, да бъде твоята дума над чуждите мнения, но това си е поведение на чист заядливец и считай, че за хората, които не споделят/споделяме твоето мнение, не звучиш убедително, а елементарно. И, между другото, каква е твоята висша ценностна система – технологичен напредък в столиците, а от столица до столица – бунище на технологичните отпадъци? И аз съм за развитие на хората и по качество, освен по количество, но не по този начин (да не говорим, че това, което ти и аз разбираме под “качество” най-вероятно силно се разминава). В заключение ще споделя, че катериците са ми много по-ценни, интересни и любими, отколкото това твоето мнение.

 • kult says:

  защо тогава си губиш времето? за да ме обвиниш в това, което вие правите – налагане на мнение? има много катерици в парка, защо се занимаваш с мен? да ми обясниш “как всъщност са нещата”?
  разбира се, че не съм изключение от обществото. то обаче не е плоскост, в която “живот”, “човек” и прочие имат едно-единствено значение. мисля, че възможно най-кратко и ясно го обясних в горния пост с “да се размножиш физически далеч не значи, че създаваш човек”. “живот”, “човек” и “общество” имат безумно много пластове, вие (защитниците на другата теза) фокусирате върху най-елементарните и ги изкарвате висша цел и смисъл, ето това ме вбесява.
  нямам против нищо и никого, свободата да правиш каквото си искаш – деца, наука, музика, политика и пр. – звучи най-просто от всичко и изобщо не означава “хаос”, но е безумно трудна за проумяване. от самото начало съм фен на този блог, но въпросният пост е нелепо и агресивно елементарен, което предизвиква само агресивно и да, умишлено провокативно противодействие.
  колкото до “антихуманиста”, нямаш причина да ме сравняваш с него и доста забавното обществено “устройство”, което е подредил с тиренца. какво ликвидиране на миграцията?! сляпо вярвам, че някой ден граници няма да има, нито географски, нито междуполови, етнически, ментални и каквито и да било.
  а, да – и съм жена, биологически, хетеро. ще го напиша вместо теб – “как може, та всяка жена трябва да е майка”. всяка женСка – да; аз съм от безотговорните отрепки, които вярват в капацитета на личността и мисълта и вярвам много повече в човешката сила и живот, истински, а не биологичен, отколкото всички вас взети заедно, фенове на животинския нагон.
  п.с. катериците те чакат, повече няма да коментирам.

 • По често трябва да пишеш :)

 • nubby says:

  “антихуманист”, меко казано: абре, твойта вера! що за глупости си тръгнал да дрънкаш?!!
  давай, хвърляй се от някъде, че от такива като теб ми е писнало. смотаняци, който само
  заемат пространство. щом смяташ, че требе да се спре размножаването, ‘щот’ изчерпваме
  ресурсите, язе че ти препоръчам или да се хвърлиш от някъде, та да дадеш шанс на някой
  с повече потенциал от теб или да се хванеш някъде да обработваш някоя нива, та да има
  една идея повече храна. и без друго и за чеп за зеле, явно не ставаш, така че ‘земи се
  заеми с нещо полезно.
  “собствени мисли”, че ти въобще можеш ли да мислиш. лесно е да мажеш и говориш без
  смисъл. затова – съвет: хвърляй се! не ставаш, братко!
  “депресираните и демотивирани хора” , че ти какъв си , бре . пхахаххахахахха.

  Хермиона – евала за мнението.

  поздрави ;)

 • Alejandro says:

  ‘земи се скопи, така няма да се тревожиш за пишката си

 • милк says:

  а хартията по-добре, за спешни случаи.
  мийте си дупетата.
  пазете си пишките.
  гледайте си децата, ама хубаво ги гледайте, а не как те – децата гледат телевизия.
  и ако обичането е трудно, щото обичането наистина не лесно, норм, важно е хората да се усмихват.
  не на другите. на себе си. те другите няма и да ги питат на какво точно се усмихват.
  аз не питам.
  и синът ми не пита. той се усмихва в отговор, защото така е научен.
  или защото е вродено.
  :)

  бт

 • arhivatora says:

  аре вееееееее фокин разгеле вече ти печатах жалейки мислех че си умрял

 • Anonymous says:

  Hmm, ne vijdam kak blog pylen s postove za pomiq, otrova i fekalii e “fucking the norm”. Normata e vsichkata taq otvrat. I kato pishesh po toq nachin prosto doprinasqsh. :) Istinskite anarhisti znaqt tova. Na momenti imash nachenki na intelekt, vqrvam che mojesh da pishesh po dostoino.

 • Anonymous says:

  Истинските анархисти (и по принцип анархистите) нищо не знаят… Това, че псуваш нормата и говориш по такъв начин за нея не означава, че намираш наличието на норма излишно. А освен това, кой е казал, че наличието на норма е нещо лошо?

  А иначе, по повод на това хора на по 40 да не си раждат деца – има я и другата крайност. Излиза каката от гимназия, хваща се с някакъв батко и до 20-21 вече имат 2 деца. Брачният им живот (макар че женитбата вече не е задължително условие в картинката) продължава година-две-три, след което се развеждат (или разделят), децата остават при каката и тя през следващите 10-15 години продължава да ходи по батковци, по дискотеки и кръчмета и да не и пука за нищо. За възпитанието на децата – ми такова липсва. Познавам примери от всички стадии на “развитие” – и на “семейството” в процес на “създаване”, и на 30-годишната кака с 2 деца, която си е хванала 19-годишно гадже. Гледката е доста жалка.

  В крайна сметка осъзнавам, че става дума за един и същи тип хора, а разликата е единствено в това дали се отпускат на спонтанния тласък да имат деца. Но имайки предвид, че тези хора на каквато и възраст да са ще са неадекватни родители, по-добре да създават деца по-късно, та поне откъм изживяно време да имат предимство.

 • Anonymous says:

  “Истинските анархисти (и по принцип анархистите) нищо не знаят… Това, че псуваш нормата и говориш по такъв начин за нея не означава, че намираш наличието на норма излишно. А освен това, кой е казал, че наличието на норма е нещо лошо?”

  Vse edno nishto ne kazvash s tozi paragraph. Misli predi da postvash.

 • pimp says:

  Ужасен съм от някои мнения. Искам да ви споделя, че съм мъж на 37 години, женен за най-красивата и прекрасна жена на света, която ме дари с четири сина и две дъщери. Първото ни дете се роди, когато бях на 20, а жена ми на 22. През най-ужасните ми две години не спях по повече от четири часа, понеже учех, работех и се стремях да прекарвам възможно най-много време с децата и жена ми. В момента аз съм актьор на Бродуей, а тя има школа за спортни танци. Ако отново ми се наложи да избирам дали веднага след училище да замина за Ню Йорк, да уча в нюйоркската филмова академия, да направя шест деца на жена ми, да се скъсвам от работа и въпреки, че ми се спи ужасно, да се занимавам с малките, пак бих направил така. Хора, стегнете се. Децата са най-хубавото, но и най-страшното, което можете да оставите след вас. Трябва да ги раждате млади, за да можете психически и физически да издържите на натоварването, на което ще ви подложат. Трябва да сте млади, но да им дадете най-доброто, на което сте способни, дори и с цената на собствен дискомфорт. Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш посрещнат от мокра, момичешка целувка след изтощителния работен ден или да чуеш “тати” от устенцата на проговарящият ти син.

 • lizardmaster says:

  Евала на Pimp! Не му е трябвало да се учи да обича…правил го е.
  Апропо “научете се да се обичате, да ви еба майките”, с времето това се отучва а не обратното.
  Остават само рептилните ни инстинкти и жалките напъни на закърнялата ни амигдала да ни потдържа човеци.
  Тъпи навици, машинален наизустен празнослов, ритуалната суета на загубените души, драпащи за по-добра позиция на социалния и трудов пазар.
  Всеки бърза да стане чичко или лелка и да ти говори неща от сорта “К’ва ти любоф бе! На некой пука ли му за тебе? Що требе да ти дреме за тоя или ония? За к’во са ти тия деца? Направи пари, ожени се на 45 за младо пиче и си глеай собствения кеф.”
  Не знам защо, ама се плаща… че и да обичам вече ме е страх. Все се оказва че е нахалост.

 • не says:

  на антихуманистите (antibylgarite) ще кажа да се самоубият…. мамави проста деба (y)

остави купчина топли мисли