не зяпай,лапай

едно хубаво нещо да има…и на него ще се изсерете
оня ден една жена беше хванала за ръка едно човече и му се караше
“добре,виждаш ли ти сега какво направи? заради тебе ще закъснея”
да ти еба майката,малкия не може пишката да си намери,ти искаш да осъзнава какво прави
от тебе очаква защита и обич,не да го замеряш с плюнки по лицето
много ясно,че не мисли
много ясно,че прави,каквото му хрумне
това му е хубавото!
не се ебавайте с малките деца,харесвам ги

забавен научен факт:
ако имате запис на жена,която говори по телефон,можете да го слушате отзад напред
смисълът се запазва

сериозно ли вярвате,че когато умрете,душата ви отива в рая,където господ ви прощава греховете и живеете във вечно щастие?

същия,който създал първите хора и им забранил да ядат от нек’во дърво
после,въпреки,че знаел какво ще стане (нали е всезнаещ) и че самият той ги бил направил да бъдат любопитни,им се разсърдил и ги заебал

копеле,т’ва е все едно да гледаш футбол и да се ядосваш,че вратарят не хваща топката на повторението

по-нататък сметнал,че хорицата (които самият той създал да са такива,каквито са) не го кефят и решил да ги издави
обаче предупредил една шепа от тях,за да могат след това да заселят земята отново с хорица,които не го кефят

звучи ли ви като мъдър и справедлив създател?
на мен ми прилича повече на малоумен скучаещ педераст

та,ако искаш да вярваш,че съществува – ок
но нека ти кажа какво става,когато умреш

качваш се горе и тропаш на райските порти
отваря ти малоумен скучаещ педераст с развалени зъби,мазна коса и свалени гащи
поглежда те право в очите и с блага усмивка казва…

25 Responses to “не зяпай,лапай”

 • Thanatos says:

  God doesn’t take himself as half serious as his fans do :)
  Сиреч, защо вземате толкова насериозно бог?

 • lubo says:

  И какво казва?

 • Anonymous says:

  Казва “Не зяпай, лапай”. Малко ум трябва да се сетиш….

 • Anonymous says:

  Оле lubo къв си тъп

 • niks says:

  Еби му майката! (става на крака и ръкопляска)

 • VashtaLelq says:

  поглежда те право в очите и с блага усмивка казва…
  svalqi gashtite mUmche, da vidim 2 li sa 3 li sa

 • jenfel says:

  Леко напомняш на Гарлин и ми харесва.
  А какво казва: “Добър вечер!” (в стил вежливия лос) ;)

 • Anonymous says:

  както винаги късаш :D само така

 • Bullshit says:

  Ей ти си по сектант от Йеховистите, Мормомоните, Евангелистите, Адвентистите, Баптистите, Католиците и Православните. К’во те боли фара в какво вярват хората? Ако искат да вярват в орнажеви извънземни на обратната страна на луната. Ти май го зимаш техния идол много на сериозно, шубе ли те е? Да не те е прихванал страха на овцата – че ще я печат на бавен огън (чеверме) и сега се опитваш да се заблудиш, че хората са вегетарианци?
  Ако изпитваш някакви съмнения относно съществуването на феи, гномове, бляк-мятъл-демони и други въображаеми същества просто се погледни сутрин в огледалото – ако има някакъв висш разум с неограничена сила, би ли ти позволил да дишаш?

 • Anonymous says:

  i kakwo iska6e da keje6

 • Anonymous says:

  да бе верно кво искаше да кажеж нещо не ти разбрах мисълта … между другото ми се строши стола от смях статииката е мн готина :)

 • SAPA says:

  Bullshit izglejda ne slu4aino se e krastil taka :D a za fuckthenorm 4ove4e otnovo si vav vihara si :) dano ima o6te shediovri !

 • Anonymous says:

  Паркизанчето ти идва в повече мойто момче… паркизанчето

 • Bullshit says:

  Единственото, което исках да кажа е, че любимия ни автор не е баш творец, а поредния реакционист. Ако не чифута Иисус, няма да има за какво да пише и как всички да му се радвате колко е гениален. То си пролича реакционизма му още преди година, като си взе 3850, вместо 8800. Ако беше баш FUCKTHENORM, щеше да си земе GMA :). Според мен най-скандалното в цялата ни реалност е, че в България се бием по дискотеки и кефим на “скандални и бунтарски” блогове, докато в Гърция връстниците ни имат някакви идеали. Бе що се обяснявам и аз като някаква девственица, като съм същия боклук като вас :) (имам 4850….)

 • Мартин says:

  качваш се горе и тропаш на райските порти
  отваря ти малоумен скучаещ педераст с развалени зъби,мазна коса и свалени гащи
  поглежда те право в очите и с блага усмивка казва …

  – Добре дошъл! Знам … знам какво си мислиш. Мислиш си, че виждаш ‘малоумен скучаещ педераст с развалени зъби, мазна коса и свалени гащи’. Това беше добро описание, за първи път се виждам така… Сега да не си помислиш, че имам очи, като казах ‘виждам’. Come on? Тъй като физически си мъртъв ти също нямаш очи. Сега си само съзнание и няма дума в човешката реч, която да опише как се случва комуникацията ни. За малко да забравя да се представя, аз съм Свети Петър.
  – Свети Петър?! WTF?! Къде е Господ да му еба майката?
  – Не мога да отговоря на въпроса ти, освен ако не го повториш, замствайки ‘му’ с ‘и’.
  – Да заместя ‘му’ с ‘и’?! Хмм!! Къде е Господ да и еба майката? WTF?! Господ е ЖЕНА?!?!?!?!?!
  – Ами не точно както вие хората го разбирате, но да, иначе Дева Мария не би заченала непорочно, обичаме да се шегуваме тука. Заповядайте! Влизайте! Тя е вътре и ви очаква.

 • RMPG says:

  Браво на Мартин! :)

 • бронко says:

  мартине, ашколсун (евала, браво – все производни) за контрапункта. най-после един остроумен коментар :)

 • Anonymous says:

  иууууууу!!! брао марто супер

 • Anonymous says:

  А Де не зяпайте бе животни а лапайте черният Ятаган (Паток)

 • Moose says:

  Само че забравяш, че Библията (в които са описани създаването на света и потопа и прочее простотии) е написана от нас, дребните хора като опит да си обясним някои странни неща (или като опит да контролираме събратята си). Ето какво,Заек. Заеби християнтвото, Исляма, будизма, заеби Исус, Йехова, Мохамед и тем подобни религиозни неща. Религията няма за цел да ти покаже Бог, а да ти вземе парите. Навръх Рождество Христово например, реших да запаля свещ в Ал. Невски, ей така просто, празник е все пак. На прага ме посрещна някво шибано пиянде, което изгони мен и един рейс бабички от Ракитово, дошли специално за Коледа да се помолят в катедралата, крещейки ни,че “Храмът” затваря в 7 часа и че да сме били дошли по-рано и тем подобни.На най-светия празник шибаната църква НЕ работи и НЕ ти предлага това което трябва- да общуваш с Бог. Така че фък религията и да живее Господ.
  Аз наричам Бог, това в което вярвам, това което ме движи и мотивира. В този ред на мисли за всеки Бог е нещо различно, респективно Бог е всичко. А относно душата,Рая и Ада, да вярвам че човек е съден според делата си, защото за всяко действие има еквивалентно контрадействие и това не важи само относно физиката, а и относно човешките постъпки. Нещата винаги се балансират рано или късно, независимо дали в този живот или в следващия. Защото ако си забогатял от кокаин и някакси си доживял до дълбока старост, без земния живот отсамосебеси да те е наебал, то първо си ебахти и късметлията и второ ще гориш в Ада завинаги. Доброто връща само добро, злото връща само зло. Под каквато и да е форма. ВСИЧКО се връща, брат. Ето това е истината за мен.

 • Anonymous says:

  Радвам се, че има още някой, който да мисли като мен за дорбото и злото и затова, че всяко добро дело води до нещо лошо и обратното. Както някой беше казал “Пътят към Ада е пълен с добри постъпки” (като нямам предвид конкретно самия Ад). Така например теорията за относителността на Айнщайн се смята за нещо добро, защото дава отговори на много въпроси и придвижва развитието на физиката с огромна крачка. Да но… познайте чия теория е използвана за създаването на първата атомна бомба :)
  По този начин много неща, които си мислим, че правим за добро, всъщност водят до абсолютно обратния ефект. Защо? Всяко действие им равно по сила и обратно по посока противодействие. Зависи кое ИСКАМЕ да видим – действието или противодействието.

  Ще ви дам един прост пример в защита на тази теория. Всеки знае проблема с кучетата в големите градове. Общините постоянно ги кастрират, за да не се размножават, но те никога не намаляват. Тогава някой решава: “Нека да ги избием!” Просто е – избиваме кучетата и града вече няма проблеми. Да ама не. В момента, в който избием кучетата на тяхно място ще се населят нови кучета, които (забележете) няма да са кастрирани, и к’во пра’им тогава? Не само, че имаме възстановена популация, а даже и нови се раждат. Един прост пример защо нещо, което смятаме, че ще ни помогне, всъщност ни вреди повече отколкото ни помага.
  Мисля, че и сами можете да се сетите за още примери (включително и примери защо лошите неща в живота могат да са ни от полза) Спомнете си поговорката “Това, което не те убива, те прави по-силен.”

 • arhivatora says:

  eй, аз се познавам с Господ, и той се смя на тази статия :D

 • Anonymous says:

  Евала!!! Шапка ти свалям! :D

остави купчина топли мисли