тъпи копелета и шибани курви

стегнете се малко,да ви еба майките
лошо ми става като ви гледам на к’во сте заприличали
задника ще си оближете,само и само да докопате путка

имайте малко достойнство,смешни сте
путките не са най-важното нещо на света бе,деба

лайняни лафчета,мазни усмивчици и лигави безсмислени разговори…

а за шибаните курви…
последните дни просто се нагледах

попринцип не ме боли кура,ама…
шибано е да гледаш красиви и умни момичета да се държат като евтини пикли
яд ме е,а рядко се случва да ме е яд за каквото и да било

сигурно съм старомоден

50 Responses to “тъпи копелета и шибани курви”

 • Николета says:

  не е старомодност а просто истината

 • b. says:

  Прав си, човек.

  И да – не си старомоден. Или ако си – аз също съм, защото мисля по същия начин.

  Всъщност, сигурен съм, че за по-голямата част от гореспоменатите лицемери и пикли сме старомодни, но за нас те са си добрите стари лигави лицемери и пикли, така че мнението им не важи. :D

 • domain says:

  На море ли си бил последните дни? Аз бях и честно – имах чувството, че цялата селяния, простащина и гаменщина се бяха разляли по цялото черноморие, като се започне от Шабла и така чак до Ахтопол. Чувството да си единствения, без розови фланелки, без голф 2 или 3 и най-вече – с небръснати крака, гърди, ръце(абе – без косъмче от врата надолу) в радиус на километри е доста странно. За “музика”-та въобще не ми се говори. Добре че бях само за седмица и с нормални приятели + обилно алкохол, иначе не знам как щях да оцелея иначе.
  До година – на планина.

 • А бе, я против путките нищо немам, ама виж курви не моо понасам, баце!

 • Дедо Корчан says:

  Абе ще ме извиняваш, ама зашо да се стягаме ние? Ти да не мислиш, че хората, дето ти се радват умират да се обезкосмят и да пускат заучени фразички. Шъ мъ извиняваш, ама такова изказване предполага повече публичност – пробвай някой сайт за кухи запознанства.
  По темата – аз на путка не съм ставал и няма и да стана. Морето е каквото си го направиш. Моето беше в отчаяни опити да плувам нормално и да се опитвам да играя волейбол с некви нацисти, които бяха на почивка. Ако си тръгнал да им се връзваш на “красивите и умни момичета”, нещо има деградация в твоята натура…..

 • Anonymous says:

  тъпо!

 • Daniel says:

  Ако изчезне комерса и цялата въпросна фешънизация, ще ни се наложи да живеем в утопия. А докато има хора това невъзможно. За това не трябва да те е яд дори за това. Грижи се за хората без да обръщаш внимание на индивидите. И знай че дори в пустинята расте цвете и то е най-рядко и най-красиво от всички. Търси хората, които си струват. Поеми по трудния път.

 • nubby says:

  добре казано Daniel :)

 • Anonymous says:

  Колкото повече обикваш хората индивидуално, толова повече ще започваш да ги мразиш индивидуално, и обратното.

 • Nikka says:

  Затова последните години съм си сложила черните очила, за да намаля малко поне простотията и пайнерщината…

 • SilverBot says:

  Всичките лайнарчета и лигави пачаври са плод на секса.
  Който иска да си продава пишката(респективно путката), нека се се държи жалко, нека се облича като палячо и нека жертва очевидно никаквото си самоуважение.

 • n3mo says:

  Стига бе хора, всеки си е различен… всеки е индивидуален. Дали 10 човека са решили, че искат да “следват” поп-фолк “културата” … бал съм ги, не ми пука! Не ми пука и дали тоя или оня ще се държи жалко, за к’фо ти пука и на тебе, авторе? Та нали, целта е ти да не си като тях, да си различен. Да си това, което искаш, а не това което иска оная путка на бара.. ем инямаш проблеми, това можеш да го прецениш и сам, без да плюеш оня гъз дето е по-женствен от момичето, което се опитва да свали. Виж.. ако и ти искаш да го свалиш, но не се получава… проблема не е в теб или него, а в това, какво харесва тя… за всеки влак си има ПУТници.

 • Butterfly says:

  You, tiny little piece of shit. Не мога да повярвам, че си такова говедо. И то след всичко, което съм видяла, откакто те познавам. Вече 3 нещастни години. Сериозно… Защо винаги трябва да се държиш така, сякаш всички около теб са боклуци, само не и ти? Защо не се загледаш в себе си за малко? Защо не се съдиш за това, че псуваше приятелката си на майка на публични места, защото се беше обърнала 3 секунди по-рано, отколкото си искал? Защо не се съдиш за това, че можеше да оставиш бившата си приятелка да се унижава така само за да получи едно тъпо и неискрено “здравей”? Можеш да обвиниш тези, които си говорят на “слънчице”, че са боклуци, но не и тези, които измислят тъпото оправдание “не мога да съм с един човек задълго, писва ми”, вместо да погледнат човека срещу себе си в очите и да му кажат “не те обичам вече”. Или евентуално “никога не съм те обичал”. Страхливец. Можеш да я излагаш в публичното пространство, тогава и аз мога. Страх ли те беше от кръв или не можеше да се пребориш с угризенията си, че това, което правиш, не е правилно? Или аз не съм права да се правя на психолог, когато не съм чула цялата история? Нямаш право да я унижаваш така. Ти си виновен. Не ме интересува с какви дреболии тя те е подразнила и какви твои тоолкова важни принципи е нарушила. Ти си виновен. Реагираш като ощипана госпожица. Трябва ли някой, с когото си се държал така, да страда 1 година по теб? О, чакай… ти дори някога каза “добре, че е хубава, да компенсира за акъла”. Шега е било, ще кажеш. Не се шегувай така с хората. Не ги излагай така. Не изкарвай винаги себе си жертвата. Не печелиш нищо от това. Само губиш. Гарантирам ти.
  Дребнав си. Много. Спри да бъдеш. Някога казваше, че аз трудно уча и имам нужда от бой. А ти?
  Не си съвършен. Повярвай ми, далеч си от съвършенството.
  И не си странен. Няма нищо по-обикновено от тийнейджър, опитващ се да бъде необикновен. Като хейтваш всичко и всички и се правиш, че не умееш да имаш нормални човешки отношения с никого, кожата ти няма да стане синя. Пък и не е готино. Няма да ти отива на зелените очи.
  Пикльо. И на 15 беше такъв, и на 18 си същият. Порасни, по дяволите. Вземи се в ръце. Животът няма да е цял живот толкова лесен. Научи се да общуваш. Научи се да поемаш вина. Научи се да се извиняваш. Научи се да прощаваш. Не да се правиш, че си простил, а вътрешно да се чудиш как да го върнеш тъпкано. Научи се да се усмихваш на хората, вместо да им казваш нещо тъпо като “очилата ти скриват блясъка на очите” и да избягаш. Покажи на света какъв си наистина. Защото ти не си тая кучка, на която си се направил. Просто много ти се ще да беше… Да можеше да кажеш “светът е грешен, аз обаче ще му се сърдя, докато не се поправи, щото само аз съм прав”. Вервай ми. Не си. Животът е много по-сложен от това да класифицираш всеки като “умно и хубаво момиче” или “евтина пикла” и няма нищо посредата. Всички сме сиви. Някой ден ще ти се стовари нещо тежко на главата и няма да имаш кой да ти помогне. И сам няма да можеш да се справиш, защото не си свикнал да се изправяш пред морални дилеми. Ти никога не се съмняваш в безумните си идеали. Ей. Освести се. Пушачите са хора, които се смеят и плачат. С нищо по-различни от теб. Да изпиеш една чаша коктейл не означава, че си станал измет. Абортът не е решение на проблем. Той Е проблем. И момичетата, които те преживяват бързо, макар че си се подиграл така гнусно с тях, не са курви. Ти знаеш най-добре каква е. Но е по-удобно да говориш така, отклкото да си признаеш грешката.
  Еби си собствената майка. Докато не разбере, че не е нормално да ти пише любовни смс-и.
  И не се прави на обиден отново. Знаеш, че съм права.

 • Method-X says:

  Пич… Принципно си прав, ама и Butterfly има право. Я малко се замисли. Със всичкото това псуване ставаш леко банален. Що един път не пробваш да пишеш за нещо, което е хубаво за теб, а не само да пускаш псувни наляво и надясно. Това и 4-годишният ми братовчед го може :)

 • Thanatos says:

  LOL, Butterfly xDD Нямам думи

 • Anonymous says:

  IN YOUR FACE =D

 • hams says:

  Уфф, мноо сте зле, я се стегнете, Butterfly, дори и ти!

 • Дедо Корчан says:

  Затапиха host-а май…ЩЕ KICK-a!!!!!!

 • Kemurcho says:

  Дедо Корчан , не си в час.. трябваше да кажеш, че е OWND :D

 • бронко says:

  Чест ти прави, че не затри коментара на девойката! Нямам какво да допълня, очевидно за това са приятелите ;)

 • Александър says:

  лелеей, друго си е ние да сме прави а всички други да грешат, нали? :) Аз пък специално заради този пост отивам да си махна космите на краката и няма да близна алкохол един месец. Овчариии. Пеперудата го е казала много добре. http://fuckthenorm.net/?p=161#

 • ducklin-th says:

  Оп, Оп Оп… Каро поп
  тук стана няква интрига!
  Итрига да има, интригаааа (поздрав с DiS – Интрига)

  Сега по темата да пусна компетентния си коментар, тоя блог го следя от някво време насам и в никъв случай не го взимам на сериозно. Влизам, хиля се на простотиите ти за 15 мин и си излизам, ама се оказва в някъв момент, че ти тука влагаш някви неща, които са реалност от твоя живот, оказва се, че наглед абстрактен постинг се отнася към конкретна личност. И сега, четейки коментара на Butterfly се оказва, пич, че ти наистина в живота си се държиш така както в блога си. Ако е така си загазил. Не се превръщай в Еленко Еленков, не ставай hater като него, уважавай това, че всеки може да бъде каккъвто поиска, което разбира се не означава, че трябва да харесваш всички, но не ги и мрази.
  И както и преди споменах, можеш да пишеш. Махни псувните, опитай веднъж, напиши нещо и може да се получи добре, ако не се получи, ще те черпя една бира. :)

  Поздрави,
  DUCKY, който утре отива на концерт! Snoooooooooooop :) Whatch at ma doggy style! :P

 • Dusted Wax says:

  “тъпи копелета и шибани курви” – това е идеалът, който се лансира, и хората със слабата душевност го следват, за да могат да се интегрират във “великото” общество. Мислещите хора – да стоят сами и потиснати…

 • k1koo00oo says:

  hosta da go duha okaza se 4e e s16tata putka kat teq za koito pi6e….

 • SAPA says:

  Bace teq ne6to ne ti razbirat ideite ve4e…Ni6to ne im obra6tai vnimanie tova 4e ne mogat da priemat fakta 4e moje bi sa edni ot tezi “putki” si e tqhen problem :D a ina4e ideqta ti e strahotna vsi4ki trqbva da se zamislqt i da vzemat da se darjat kato maje na mqsto a jenite ne kato pikli ili kurvi a kato takiva koito znaqt nai ve4e kogo ili kakvo iskat osobeno ako intelekta im go pozvolqva.Dobre vsi4ki kazvat kakav bi bil sveta bez intriga mrasotii podlosti laji izdivatelstva i razni tem podobni dolni raboti s koito horata uj si pravqt jivota po priqten az samo bih kazal 4e jivota bez tezi gluposti ne bi bil toi 6te bade po hubav vajnoto e da go osaznae6 ;) i nai ve4e da si mradne6 sivoto v kofata belkem po4ne da raboti ako slu4aino e sprqlo…

 • Anomandaris says:

  Дали ще съм прав ако кажа ,че авторът слуша The Offspring ?

 • fuck the norm says:

  авторът не слуша The Offspring

 • Psi-ho-ho says:

  A6e Bue cTe Mera npocTuTe TunoBe, B9pBauTe….
  Az ne znam kypon iz BG da e staval posledno vreme i da ne e zavar6val s orgia… Kak da stane rabotata kato idva ku4kata i ti se predlaga na 6i6… a da ne govorim vlezte primerno v impulse.bg daite tyrsene na pod15god prim i do 12 god… si4ki malki pi4eta sa se obqvili na pazara qko… e kak da si seriozen s nqkoq madama kato tq utre primerno 6te si praska gaza pri nqkoi drug?!?!? a za serioznite momi4eta.. evala 4e vse o6te ima o4elati i pup4asali momi4eta deto se pazqt za idealniq. Ne se ot4aivaite toi sa6testvuva nqkade tam…!

 • f_sf says:

  може и да си старомоден, но основно си слаб и безпомощен.

 • Стела says:

  И аз съм от старомодните, но не съм съгласна, че момичето, което се държи като евтина пикла е умно

 • armyofaboy says:

  ‘И не си странен. Няма нищо по-обикновено от тийнейджър, опитващ се да бъде необикновен. Като хейтваш всичко и всички и се правиш, че не умееш да имаш нормални човешки отношения с никого, кожата ти няма да стане синя. Пък и не е готино. Няма да ти отива на зелените очи.’

  това ще си го запазя…

  Иначе, абстрахирайки се от епичната драма в последните коментари, попринцип обвинения като ‘всички момичета са курви’ винаги ми звучат малко горчиви, като онази всеизвестна басня с лисицата и гроздето, само дето в случая зърната са само две.
  Иначе те разбирам, де, и аз се присмивам шумно на университетския отбор по ръгби, но размахвам eagerly опашка всеки път, когато някой от тях благоволи да ме забележи :)

  Whatever makes you happy :)

 • Babata says:

  Еййй, великия мъж.. И какво постигна миличък с всичко това.. :? :D:D

 • PenIsland_besnee says:

  успокоих се lol (женска btw)

 • Стоян says:

  Булка, butterfly chaos theory, както има хора, които обичат да гледат заблудено положителната страна на нещата и да живеят в някакъв прогресив-хаус-амфети-мама и тати ще ме издържат цял живота за розови дрешки Playlife Свят, трябва да има и хора, които да изтъкват гадната част на нещата и да казват неудобните части от истината.Авторът бил еди какъв си, познавала си го…помисли си пак! Никога не можеш да познаваш човек на 100% и това какъв е бил вчера, не означава, че ще е същият и днес.Всичко е в сегашния момент, а не преди.Преувеличаването и псуването е задължителен елемент в наши дни, защото много хора упорито отричат деградацията на всякави нива, ако не им сложиш фактите на лицето като хуй на тъпа курва.Сарказмът е офанзива на интелекта и трябва да се подхранва от заблудите и малоумието на стадото овце, което е поколението на “Демокрацията”.Всичките им опити да са уникални и актуални ги довеждат да са роби на чалга, хаус и бла бла културите, като ги следват сляпо и заприличват на алувиално- ливадни селски парчета.Малък анонс към модерните деца, които си мислят че са хай-лайф: Ретарди, като започнете да се оправяте сами в живота и спрете да бозаете родителите си за кинти за амфети, цаки, имитация на Рей-Бан, дрешки от разпродажби, като спрете да разсъждавате в рамка голяма колкото разширените ви метросексуални халки и започнете да се борите за личен успех в живота, на всички нива ще се приближите до възможността да облечете костюма на Вълк и да се отделите от стадото, но трябва да знаете, че Вълк не се става, ти се раждаш такъв, така че не си вдигайте надеждите високо.

 • Cherpalto says:

  Станахме много старомодните,братле ;)

 • А,бе хора,вие вред ли сте,бе?Много навътре го приемате всички.А,сега се сетих.Относно Butterfly ,миличка,не мисля,че тук му е мястото и времето да се изказваш така.Ако имате нещо да си казвате с автора,кажете си го лично,а не тук да седят хората и да ти четат простотиите.А относно автора,нещо не го разбирам.Шибано било да гледа”красиви и умни” момичета да се държат като “евтини пикли”,какво имаш впредвид по “евтини пикли” би ли ми разяснил,че явно аз не съм от тези “красиви и умни момичета”.

 • омг says:

  ОМФГ,тая идиотка горе да се научи да пише граматически правилно преди да пише където и да е…Някой пише,че комерса ако изчезнел-яко-аве да го духаш ве,музика кат всяка друга…И метълите са идиоти,ма не казвам нищо,нали?
  Тцтц,тая пеперуда откачена…Винаги ще се намери някой,който не е доволен-кой я знае тя да не е от ония пикли…А хоста,че си псува-добре,ма пък момиче-т’ва е с неква тъпа идея.Иначе наистина е така-пълно с педали и курви навсякъде.Смис как може момче да носи розово или момиче да се пуска на всеки от даскалото-ебало си майката.Някой каза,че тия гореспоменати дебили са множат заради слабата си психика-напълно съм съглаесен.И трябвало да си самотен-защо пък?Винаги има някой,с когото ще споделяш общи интереси-компютърни игри,спортове,жанрове порно или вкуса на поничките.Само че след като всички са педали и курви-дай и ние да станем,защото иначе ще сме сами-МНООГО ГРЕШНА ЛОГИКА…Забележете обаче,драги ми читатели,че се прокрадва и една друга тенденция сред нас,тинейджърите(освен розовото и премахнатите косми от абсолютно всяка част на тялото)-мъжката курва(жиголо,ма то звучи някак елегантно и не става).И проблемът е,че на момичетата,както са си курви по принцип,не им пука-за тях е важно само да се държиш мило с тях и да им лижеш гъза…Има ли смисъл от това?Кое бихте поставили вие на 1-во място-едно просто ебане или пък достойноството си?Или просто ще кажете,че това са приятелски взаимоотношения-я се осъзнайте…

  Бих казал,между другото,че пси-хо-хо си е доста прав…Долната граница на курвите пада…какво да се прави,живота е радост и тъга-и да вметна,че не само пъпчиви с очила се пазят за идеалния-по-скоро това са момичета с вече изградени ПРАВИЛНИ идеали…мога да дам даже пример :)

  armyofaboy – брат,да са ти казвали,че “истината е горчива”?

  Гледам Стоян е наблегнал на темата за фешъните-ем обикновени копеленца,облечени марково,се мислят за по-велики от останалите,защото на дрешката им има етикетче,на което пише известна марка.И те,разбира се,са супер малоумни и ходят след другите курви и бръснати педали.Така като се замисля нещата не отиват на добре,а?

  А тая простата(миличка,корена на думта е “прост”,не говоря за простатата ти) в горния пост е курва на всичкото отгоре.Аз на твое място бих сложил край на мъките си-да кажем може би влак да остави следи върху мен или нещо от сорта.И какво,мамка му,има да ти обяснява-толкова ли ти е трудно да погледнеш в онова нещо дет седи на стента във вас(не е картина,както си си мислела до сега,огледало е) и да разбереш дълбокия смисъл на “евтини курви”… И Абе се пише “Абе”.а не “А,бе”,ма това покрай всичко останало.

  И колкото и да се мъчим да си говорим тук за темите,засегнати в блог-а-няма да може да изредим всички.Някой ако иска може да напише книга,даже и втори том да направи с темите от по-горните постове.

  И като за финал 3-те завета,които оставям(както Странджата xD ):
  1-Играйте WoW-няма да сте единствените
  2-Комунизмът ще побени накрая(четох го в някъв БГ лесбийски форум преди час) xD
  3-Tenacious D – Tribute

 • психопата says:

  само така омг :) да добавя че при нас нацизма само ще ни оправи (може би някаква уникална смесица между комунизъм и нацизъм :D), циганите на сапун (не става въпрос да се изкъпят за по-тъпите от вас) а с тех и търците и педалите… Само по този начин България ще се оправи, но за съжаление нямаме политиците.

 • zariben says:

  аз слушам комерс, следващия ще слуша пънк и кво да го напраа .. не ме интересува стига да не се заяжда че е нещо повече от мен , зашото не е .. никой не е повече от другите само дето някои живеят с тази мисъл…
  нормален човек не може да си намери половинка в днешно време.. или ще е курва или ще е някоя която не смееш да приближиш на повече от 10 крачки..
  колкото до взаимоотношенията на хората мисля че е ако всеки уважава човека до себе си и е готов да направи компромис в името на връзката си не виждам къде е проблема ??

 • Anonymous says:

  omfg ebahti ta6aka

 • Anonymous says:

  Ок. Така е! Ама можеше да се изразиш по-.. цензурирано. Не мисля, че на някой му е до псувните ти, хората искат да разпускат, а не да се напрягат четееки обиди.. И така ти самият рискуваш да станеш от т.нар. ‘тъпи копелета’ (макар и в друг мсисъл, а не споменатият от теб.. )

 • wreathofbarbs says:

  Пикльо. И на 15 беше такъв, и на 18 си същият

  пхаааахахахахахаххахаа

  аз мислех, че тва е некво пишлеме на 12-13 години… деволюшън къминг ауа уей

 • Thanatos says:

  wreathofbarbs като не ти харесва що пишеш бе? не виждам с какво статията ти пречи да си живееш живота ;)

 • Liliput..ka says:

  Нема лабаво – все някой се усеща жертва или хищник, или ненужен, или всемогъщ. Как пък сме способни да нарочим на всеки кусура, да лепнем големия графит на задника му, а не успяваме да се спасим от себе си и от собственото си изкривено възприятие за добро (това, което правя аз) и лошо (същото, ама ако на мен ми го направят)…Това не его дори, някакъв страх да не останем незабеляазани, неразбрани, необичани, неинтегрирани, в периферията на всичко, което оплюваме, а отчаяно се натискаме да се натикаме в него…Да си човек със всички слабости и красотата на преодоляването им е прекрасно, мамка му, не бягайте от шанса да сте лайнари поне за малко или да ви нарекат такива – нема да ви забОли фара, но ще усетите густото на излизане от лайната :) Със здраве, безгрешници :)

 • Zahari says:

  Норм, you’re fuckin’ right

 • имам says:

  Мозъкът е надценен. Не го изпозлвайте толкова често. Пречи ви. Използвайте повече дгуги неща. Кура си например. Съжалявам че трябва да го кажа, но истината е, че ако изпозвате кура си по често от мозъка си вероятно ще осъзнаете, че няма за какво точно да се тревожите. И в крайна сметка разликата между щастливите и нещтасните позитивните и негативните, пичовете и комплексарите е времето прекарано в мислене. Мамка му откога тъпото размишляване стана такава зараза. Хората са пристрастени към мисленето. И това не им влияе добре. Те съсвсем сериозно си мислят, че живоът е гаден. ОМГ. И даже ми се струва че изпитват някакво извратено удоволствие да констатират непрестанно, че живеят в лайна. Лайна има само в главата ви. Животът е еднакъв за всички.

 • Веска says:

  имам, ти явно си от тези тъпи копелета, за които се говори в поста : )) На мен използването на сивото ми вещество не ми влияе зле … то ми подсказва кога трябва да бягам от такива като теб. Да те светна – живота наистина е гаден. Но това не означава, че не трябва да го живеем с усмивка. А и не мисля че ти влиза в работата дали аз имам лайна или мозък в главата си. ;) Живота не е еднакъв за всички. Я се замисли малко – има деца, които се раждат инвалиди. Да, ама аз съм се родила здраво копеле, 51 санта, 3 кила и 200. Е къде е еднаквото … пич, ти си тъпак. И такъв ще си останеш.

 • fuckthenorm, а ти кво правиш, като путките не са важни ?
  Чукаш ръцете си или “уважаваш” някой обратен ?

  Ако си обратен, вероятно дупетата(вкл. твоето собствено) са най-важното нещо на света за теб.

  Или може би съвсем не се ебеш. Не е възможно, ‘щото ако правиш така,
  като си легнеш (ако заспиш), сбръчкания ти мозък ще започне на сън да се ебе сам със себе си…

  Ако знаеш как да докопаш п***а, запазвайки достойнство, какво си ? Пак тя е важна, мамка му.
  Наречи я както искаш – примерно влажно черво. Ще заприлича на задник.

 • Anonymous says:

  momcheta i momicheta az sam dosta po goliam ot vas da vi kja kakvo mislia po temata veche 7 godini rabotia na edin plaj v italia no tolkova pederasii ne sam vijdal za sajalenie tova ste doide i pri nas oste vednaj za sajalenie

остави купчина топли мисли